Galatasaray'ın yeni kalecisi Iago Herrerin!

Iago Herrerin
Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrası yeni sezon adına kaleci arayışlarını hızlandıran Galatasaray'da yeni bir isim gündeme geldi. Cimbom, Athletic Bilbao'dan Iago Herrerin'i kadrosuna katıyor. 

Başarılı file bekçisi Fernando Muslera'nın ağır sakatlığı sonrası yeni sezon için kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, kaleci transferinde sona geldi. La Razon'un haberine göre Galatasaray ve Athletic Bilbao arasındaki anlaşma tamamlandı 2021'de sözleşmesi bitecek olan Herrerin devre arasına kadar Galatasaray'a kiralanacak. Bilbao sportif direktörü Rafael Alkorta da gelişmeleri doğruladı ve “kolaylık sağlayacağız” dedi.

IAGO HERRERIN KİMDİR? 
Bilbao altyapısından yetişen ve 2012 yılından beri A takımda yer alan Iago Herrerin, bu sezon 9 maçta görev yaptı. 32 yaşındaki İspanyol eldiven, kariyerinde daha önce Atletico Madrid B, Leganes ve Numancia formaları giyerken, toplamda  237 maçta görev yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0