Monaco, Galatasaray'a Keita Balde'yi önerdi!

Keita Balde
Galatasaray'da transfer çalışmaları tam gaz devam ederken Henry Onyekuru için Monaco ile görüşen sarı-kırmızılı yönetime sürpriz bir öneri geldi. Monaco yönetimi kadro dışı bırakılan Keita Balde'yi Galatasaray'a önerdi.

A Spor'un haberine göre; Galatasaray, Monaco'dan Onyekuru'yu istedi ancak Fransız ekibinin yönetimi Keita Balde'yi önerdi. 25 yaşındaki sol kanat, geride kalan sezon Monaco ile 26 maça çıkarken, 8 gol atıp, 4 asist yaptı. Senegalli futbolcu için Monaco, 2017'de Lazio'ya tam 30 milyon euro bonservis ödemişti. Balde için kararı Fatih Terim verecek.

KEITA BALDE KİMDİR?
Barcelona alt yapısından sonra Cornella Jugend'e geçen Keita Balde, daha sonra Lazio'nun alt yapısına transfer oldu ve orada A takıma çıktı. Lazio'da başarılı bir performans ortaya koyan Senegal asıllı İspanyol yıldız 30 milyon € karşılığında Fransız takımlarından Monaco'ya transfer oldu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0