Nigel Robertha için temaslar sürüyor!

Yeni sezonda kadrosunu gençleştirmeye yönelik hamleler yapan Galatasaray'da scout ekibinin önerisi olan isimlerden birisi olan Nigel Robertha için girişimler devam ediyor. Levski Sofia forması giyen 22 yaşındaki forvet için kulüpler arası görüşmelerin devam ettiği belirtilirken, Robertha'nın da kulübünden ayrılık için izin istediği belirtildi. 

Bulgaristan'da yayın yapan Fakti'de yer alan habere göre; Yunanistan ekibi AEK, bu sezon 15 maçta 9 gol - 2 asistlik performansıyla dikkat çeken Nigel Robertha için devreye girerken, 22 yaşındaki genç golcü için Feyenoord ve Galatasaray'ın da devrede oldukları belirtildi. AEK kulübünün oyuncunun transferi için Levski Sofia işle görüşmelerinin sürdüğü belirtilirken, bu yaz takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Robertha için en ciddi adaylardan birisinin Galatasaray olduğu ve kulüpler arasındaki görüşmelerin sürdüğü belirtildi. 

Geçtiğimiz yaz Cambuur'dan 850 bin Euro karşılığında Levski Sofia'ya transfer olan 22 yaşındaki golcü, bu sezon Bulgaristan Ligi'nde çıktığı 15 maçta 9 gol - 2 asistlik performans sergilemişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0