Sofiane Feghouli indirimi kabul etti!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray aynı zamanda iç transferde de oyuncularıyla maaş pazarlığı yapıyor. Koronavirüs salgını nedeniyle oyuncuların maaşında %15 gibi bir oranda indirime giden Galatasaray, takımın yıldızlarıyla da birer birer anlaşma gerçekleştiriyor. Radamel Falcao'nun ardından Sofiane Feghouli ile de anlaşma sağlandı. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray’da fedakarlık yapmadığı söylenen dört futbolcudan biri olan Sofiane Feghouli de sonunda arkadaşlarına ayak uydurdu. Tecrübeli oyuncu, takımın yıldızı Radamel Falcao’dan sonra ücretinde indirime gitti. Cezayirli futbolcu 3 milyon 850 bin euro olan garanti ücretinin 3 milyon euroya indirilmesi için yapılan teklifi kabul etti. 2 sene daha sözleşmesi bulunan ve yüksek maliyeti nedeniyle satılması planlanan yıldız futbolcunun indirime yanaşmasıyla beraber bu olasılık ortadan kalktı. Böylece Galatasaray’da Feghouli belirsizliği de son buldu.

Galatasaray’da forma giydiği 3 yılda önemli işlere imza atan ve son şampiyonluğun başkahramanı olan 30 yaşındaki futbolcunun kalacak olması ile transfer politikası da yeniden şekillenecek. Teknik direktör Fatih Terim’in onayıyla Sofiane Feghouli takımındaki yerini korurken, yeni transferler sağ kanat dışında olacak. Cim-Bom’un ilgilendiği belirtilen Cagliari’deki 23 yaşındaki sağ kanat Kiril Despodov transferi de rafa kalktı.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0