Mustafa Cengiz: Futbolcularımız yüzde 15 indirim yaptılar

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Magdeburger Sigorta ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreninin ardından, basın mensuplarının gündeme dair yönelttikleri sorulara yanıt verdi. Mustafa Cengiz indirim yapmayan 4 oyuncudan ikisinin şu anda takımda olmadığını açıkladı. Cengiz maaş bütçesini 40 milyona çekmek istediklerini de söyledi. 

FUTBOLCULARIMIZ YÜZDE 15 İNDİRİM YAPTILAR
Sağ olsun bütün futbolcularımız yüzde 15 indirim yaptılar. Bunu ilk ve tek yapan da Zafer Bey'in dediği gibi ilklerin ve enlerin takımı Galatasaray. Dört kişi imzalamadı ve bizimle papaz oldular. Olabilir. İmzalamayan dört oyuncudan ikisi bizimle değil zaten. Biz de gerektiğinde papaz olmasını biliriz. Problem yok. Futbolcular gereken indirimi yaptılar. Ben bütün futbolcularımıza, ismini söylediğiniz Feghouli ve Belhanda dahil hepsine çok teşekkür ederim. Bizim kontratlı futbolcularımız. Hepsi değerli. Teknik kadromuz inşallah en iyi şekilde onları antrene ederek yine şampiyonluğa ulaştıracak bizi.

Bu sezon futbol takımımızın maaş bütçesinin ne olacağı ile ilgili gelen soruyu yanıtlayan Başkanımız, "40 milyon Euro'luk bir hedefimiz var. Vergi dahil bunu tutturmaya çalışıyoruz. En efektif kadroyu tutturmaya çalışıyoruz. Teknik kadromuzu talepleri var. Lemina da bunun içinde. Geçen basın toplantısında sanırım yanlış bir şey oldu. Lemina o an gündemde değildi; ama şu an gündemde. Olur veya olmaz. Önemli olan burada Galatasaray'ın menfaatleri. Galatasaray'ın menfaatlerine ve politikasına, sözünü ettiğiniz mantıklı ve optimum daralma içindeyse biz her futbolcuyla görüşürüz. Bütün futbolcular önce Galatasaray'a gelir, Galatasaray ile görüşür, Galatasaray ile anlaşmaz ise başka takımlara gidebilir. Kaç katına gider? O da menajerlerin becerisi. Bizi ilgilendirmez." dedi.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0