Mustafa Cengiz'den Mehmet Ekici açıklaması!

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Magdeburger Sigorta ile yapılan sponsorluk anlaşması imza töreninin ardından, basın mensuplarının gündeme dair yönelttikleri sorulara yanıt verdi. Mustafa Cengiz son günlerde Galatasaray'ın gündemine gelen Mehmet Ekici konusundaki soruya verdiği yanıtla transfere yeşil ışık yaktı.

Galatasaray'da son günlerde gündeme gelen Mehmet Ekici konusunun sorulması üzerine Mustafa Cengiz, "Galatasaray önemi bir cazibe merkezi. Dünyada interaktifte ilk 4'te. Dünyanın sayılı kulüplerinden birisi. Tabii ki görüşmeler oluyor her futbolcu ile. Geliyorlar. Özellikle aradığımız bir futbolcumuz yok. Tabii ki teklifler geliyor. Galatasaray'ın çıkarları doğrultusunda ne gerekiyorsa yapılır. İsimlendiremem. Benden isim istemeyin. Heyetimiz, Abdurrahim Bey görüşüyor. Teknik ekibimiz, scout ekibimiz artıları ve eksiler görüşüyor. Final noktaya geldiği vakit sizi bilgilendiririz" cevabını verdi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0