Nac Breda, Ömer Bayram'ı istiyor!

Bu sezon Galatasaray formasıyla iyi bir performansa imza atan ve takımın en çok asist yapan ismi olan Ömer Bayram'a Hollanda'dan eski takımı takip oldu. Tecrübeli oyuncuyu Nac Breda'nın istediği ve kısa süre içinde Galatasaray'ın kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Akşam gazetesinin haberine göre; Bu sezon Galatasaray forması altında iyi bir performans sergileyen Ömer Bayram eski kulübü Nac Breda'nın radarına girdi. 29 yaşındaki oyuncu da da eski kulübünde oynamaya sıcak bakıyor. Hollanda ekibi sarı-kırmızılı yönetim ile masaya oturmaya hazırlanıyor. Ömer'in Galatasaray ile olan sözleşmesi 2021 yılının haziran ayında bitiyor.

YAPTIĞI 13 ASİSTLE DİKKAT ÇEKTİ
Bu sezon Sarı-Kırmızılı formayla 35 maçta forma giyen ve 1 gol, 13 asistlik performans sergileyen Ömer Bayram geçen sezon başında 400 bin Euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0