Arda Turan, Galatasaray'a dönüyor!

Arda Turan
Başakşehir ile devre arasında olan sözleşmesini fesheden ve sezon sonunda Barcelona ile olan sözleşmesi sona eren Arda Turan, yaklaşık 9 yıl aradan sonra Galatasaray'a geri dönüyor. İsmi çok uzun süredir Galatasaray ile anılan yıldız oyuncunun sözleşmesi şartları da belli oldu. 

Devre arasında Başakşehir ile olan sözleşmesini fesheden ve Barcelona'ya dönen Arda Turan'ın İspanyol deviyle olan kontratı da geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Galatasaray'ın gündeminde yer alan Arda Turan, 9 yıl sonra yeniden sarı-kırmızılı formayı giymeye hazırlanıyor. beIN Sports'un haberine göre; Galatasaray, Arda Turan ile her konuda anlaşmaya vardı. Arda Turan, Galatasaray'da maç başı ücret olarak 200 bin TL kazanacakken sözleşmesiyse 1+1 yıllık olacak. Transferin kısa süre içinde resmen açıklanması beklenirken Arda Turan, Galatasaray'da 66 numaralı formayı giyecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0