Hakan Çalhanoğlu: Galatasaray'la bir gün buluşacağız!

hakan çalhanoğlu
İtalya Serie A ekiplerinden Milan forması giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a konuştu ve bir gün Galatasaray forması giymek istediğini belirterek mesaj yolladı. 

İtalyan devi Milan'ın formasını giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray formasını giymek istediğini bir kez daha söyledi. TRT Spor'a konuşan Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray hakkında "Galatasaray'la inşallah bir gün buluşacağız!" sözlerini söyledi. 


GALATASARAY'I YAŞAMAK İSTİYORUM
Hakan Çalhanoğlu geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada da bir gün Galatasaray'da oynamak istediğini ifade etmiş ve "Galatasaray gerçekten anlatılmaz, yaşanır. Bir gün mutlaka Galatasaray'ı yaşamak istiyorum. Hedefim, Hagi gibi büyük bir futbolcu olmak. Galatasaray gibi bir kulüpte 10 numaranın, o şanlı formanın gururunu yaşamak." açıklamasını yapmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0