Denizlispor, Sekidika için teklif yaptı!

jesse sekidika
Galatasaray'da devre arasında kadroya katılan Jesse Sekidika gösterdiği performansla teknik heyetin gözüne giremezken, Nijeryalı oyuncunun yeni sezonda kiralık olarak takımdan ayrılması bekleniyor. Sekidika için ilk aday ise Denizlispor oldu. 

Devre arasında Eskişehir'den transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Jesse Sekidika yeni sezonda  kiralanacak oyuncular arasında yer alıyor. Süper Lig ekiplerinden Denizlispor, yeni sezonda Jesse Sekidika'yı kiralamak için teklifte bulundu. Galatasaray cephesi bu teklife sıcak yaklaşırken, Ege ekibinin oyuncuyla görüşmeleri sürüyor. Tarafların kısa süre içerisinde anlaşması beklenirken Sekidika'nın 12 Ağustosta'ki Galatasaray kampında olması beklenmiyor. Nijeryalı oyuncunun Denizlispor ile anlaşarak kampa katılması bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0