Belhanda'ya Arabistan'dan teklif yok!

Younes BelhandaGalatasaray'da bu sezon takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve bir süredir ismi Arap kulüpleriyle anılan Younes Belhanda konusunda Fransız basınından yeni bir haber geldi. Fransız basınında çıkan haberlere göre Belhanda'nın ismi Arap kulüpleriyle anılsa da kendisine resmi bir teklif gelmedi.

Süper Lig'de sezonu 6.sırada bitiren Galatasaray'da yönetim ve teknik heyet yeni sezon planlamasına başladı. İlk olarak takımdan ayrılacak isimlere odaklanan sarı-kırmızılıların ana gündem maddesi ise Younes Belhanda oldu. Takımdan gönderilmesi planlanan Faslı oyuncuya birçok talibin olduğu iddia edilse de haberlerin doğru olmadığı ortaya çıktı. Belhanda'ya yakınlığıyla bilinen Manu Lonjon'un haberine göre; Younes Belhanda'ya şu ana kadar Suudi Arabistan'dan gelen bir teklif yok. 

30 yaşındaki Younes Belhanda bu sezon Galatasaray formasıyla 33 resmi maçta görev yaparken, 7 gol - 3 asistlik performans sergiledi.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0