Terim kararını verdi: Feghouli kalacak!


Galatasaray'da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları gerçekleştirilirken, teknik direktör Fatih Terim yola devam edeceği isimler hakkında kararını verdi. Deneyimli teknik adam yönetimle yaptığı son görüşmede Sofiane Feghouli için cazip bir teklif gelmediği takdirde Cezayirli oyuncunun satılmasını istemediğini bildirdi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Younes Belhanda ve Ryan Babel ile birlikte satılması beklenen isimlerden birisi olan Sofiane Feghouli hakkında teknik direktör Fatih Terim kararını değiştirdi. Kulübüyle iki yıllık sözleşmesi olan ve toplamda 7.7 milyon Euro garanti ücret alacak olan Sofiane Feghouli, sezon öncesi antrenmanlarda gösterdiği performansla teknik heyetten tam not aldı. Maaşında indirim yapmaya hazırlanan 30 yaşındaki yıldız oyuncunun bu maddi fedakârlığı karşılıksız kalmayacak. Teknik direktör Fatih Terim cazip bir teklif gelmedikçe yıldız oyuncunun satılmasını istemediğini yönetime bildirirken, uzun bir aradan sonra yeni sezon öncesi kamp çalışmalarında takımla birlikte olan Cezayirli yıldızın test sonuçları da yüzleri güldürdü. Dayanıklılık testinde takımın en iyi isimleri arasında yer alan Feghouli'nin kilo fazlası olmaması da dikkat çekti.

Katar ve İtalya'dan kendisi ile ilgilenen kulüplere "Galatasaray'da kalacağım." cevabını veren tecrübeli futbolcu, indirim beklentisinde olan yönetime de olumlu mesaj vermişti.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0