Abdurrahim Albayrak: Gelenler ve gidenler olacak..

UEFA Avrupa Ligi'nde öneleme turunda Neftçi Bakü ile karşılaşacak olan Galatasaray bugün sabah saatlerinde Azerbaycan'a hareket ederken, yolculuk öncesinde ikinci başkan Abdurrahim Albayrak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Albayrak, takımdan bazı isimlerin ayrılacağını da belirtti.

İki kardeş ülkenin iki kardeş takımı karşı karşıya gelecek. Türkiye'ye turu geçmiş olarak dönmüş olacağız. İnsanlar transfer yapmadığımızı söylüyor ama mesela Omar ile 6-7 ay önce anlaştık. Galatasaray'a uzun yıllar hizmet edecek. Çok da iyi oynadı, Allah nazardan korusun.. Yeni oyuncuların çoğu henüz kadroya giremedi. Aldığımız yeni oyuncular ve hazır olmayan oyuncularımız var. Falcao, Arda, Taylan çok iyi geliyor. Birçok futbolcumuz iyi başlangıç yaptı. Daha da iyi olacak. Alacağımız isimler de olacak. Gelenler de, gidenler de olacak. Geç saatlere kadar çalışıyoruz. Almak kadar satmak da önemli. Elimizden geleni yapıyoruz. Galatasaray taraftarı bize güvensin, onları hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0