"GAL" yerine GS yazacak!

beIN Sports
 ile son yıllarda sık sık karşı karşıya gelen Galatasaray camiası bu sezona da yeni bir polemikle girdi. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu takımların kısaltmalarını uygun bir şekilde kullanırken Galatasaray'ın adını bir süredir "GAL" diye yazması tepki çekmişti. Son olarak başkan Mustafa Cengiz duruma el attı ve beIN Sports yönetimiyle bir görüşme gerçekleştirdi! 

Yayıncı kuruluşun maç sırasında ekranın sol üstündeki skor bilgisini verdiği bölümde Galatasaray’ı, “GAL” diye kısaltması, Sarı-Kırmızılı taraftarların büyük tepkisini çekiyordu. Konuyla ilgili olarak sosyal medyada güçlü bir kampanya başlatılınca, Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz araya girerek yayıncıyla bir görüşme yaptı. Üst düzey bir yetkilinin, bundan sonraki maçlarda “GAL” yerine “GS” kısaltmasının kullanılacağı yönünde Cengiz’e taahhüt verdiği öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0