Adem Büyük, Malatyaspor ile anlaştı!

adem-büyükGalatasaray'da yeni sezon için hazırlıklar sürerken geçtiğimiz sezonun yıldızlarından olan Adem Büyük konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon sarı-kırmızılı formayla gösterdiği performansla alkış toplayan Adem'in eski takımı Yeni Malatyaspor'a dönebileceği konuşuluyor. 

Galatasaray gelecek sezonun hazırlıklarına devam ederken geçtiğimiz sezonun başarılı isimlerinden olan Adem Büyük sürpriz bir şekilde takımdan ayrılıyor. Adem Büyük eski takımı Yeni Malatyaspor ile anlaştı. Kulüplerin de anlaşmasının ardından Adem'in Malatya'ya giderek eski takımıyla resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. 

ADİL GEVREK: ADEM BÜYÜK GELMEK İÇİN İSTEKLİ
Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Skorer'e yaptığı açıklamada Adem konusunda transfer haberlerini doğruladı ve "Adem Büyük bize gelmek için istekli. Diğer kulüplerin yaptığı gibi, 'Bonservisini al gel' dedik. Bonservisini almaya çalışıyor. Şu an için biten bir şey yok" sözlerini söyledi. 

📺 Galatasaray'ın yeni transferi Etebo kimdir, Etebo Galatasaray'a faydalı olur mu? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın, desteğinizi bekliyoruz! 👇👊

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0