Okay Yokuşlu, Celta Vigo ile idmana çıkmadı!

Orta saha transferi için uzun süredir çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da bombalar arka arkaya patlayacak gibi görünüyor. Stoke City forması giyen Etebo'nun transferinin ardından Sarı-Kırmızılı yönetim Celta Vigo'da forma giyen milli oyuncu Okay Yokuşlu'nun kiralık transferini de bitirmek üzere.

Galatasaray, Etebo'yu KAP bildirirken Okay Yokuşlu transferinde de sona yaklaşıldı. Milli yıldız ile her konuda anlaşma sağlayan Cimbom, Celta Vigo ile görüşmelerini sürdürürken sıcak bir gelişme yaşandı. Galatasaray'ın anlaşmaya yakın olduğu Okay Yokuşlu, Celta Vigo'nun bugünkü idmanında yer almadı. Yönetim, İspanyol ekibiyle görüşmelerini tam gaz sürdürürken transferin bu hafta içinde bitmesi bekleniyor. Galatasaray'ın Okay Yokuşlu'yu 1.5 milyon euro kiralama bedeli ve satın alma opsiyonuyla kadrosuna katması bekleniyor.

Okay Yokuşlu ve Naingollan transferinde son durum nedir? Galatasaray'da takımdan ayrılacak ilk yabancı oyuncu belli oldu... YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👊


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0