Ahmet Çalık yol ayrımında!


Transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da ayrıca takımdan ayrılacak isimler de netlik kazanmaya başlıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında yer almayan ve bir süredir adı Süper Lig ekipleriyle anılan Ahmet Çalık takımdan ayrılmak üzere.. Deneyimli savunma oyuncusu için Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor teklifte bulunurken, Galatasaray yönetimi de oyuncuya kolaylık sağlayacak.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da tecrübeli isimlerinden Ahmet Çalık ile yollar ayrılıyor. 2017'den bu yana Galatasaray forması giyen Ahmet Çalık için Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor devreye girmiş durumda.. Antalyaspor ve Yeni Malatyaspor'un kadrosuna katmak istediği Ahmet Çalık için Galatasaray, oyuncuya kolaylık sağlamaya hazırlanıyor. Ahmet Çalık'ın iki takımdan birine yönelik tercihi sonucunda transferin gerçekleşmesi bekleniyor. 

Bu bilgilerin yanı sıra spor muhabirlerinden Ertan Süzgün'ün paylaştığı bilgilere göre; Ahmet Çalık'ın kulüpten yaklaşık 3.2 milyon TL alacağı var ve oyuncu bu paranın tamamından vazgeçerek bonservisini talep etti. Galatasaray yönetimi tıpkı Adem Büyük transferinde olduğu gibi oyuncunun bonservisini bu alacaklara karşılık verebilir. Antalyaspor kulübü oyuncuya 3 yıllık sözleşme önerirken, Ahmet düzenli oynamak için ayrılmaya sıcak bakıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0