Yunus Akgün kiralık olarak Adana Demirspor'da!


Teknik direktör Fatih Terim'in dördüncü kez göreve gelmesinin ardından A takıma çıkarttığı ve geride kalan 3 sezonda şans vermekten çekinmediği Yunus Akgün için yeni sezonda karar verildi. 2000 jenerasyonunun en önemli isimlerinden birisi olan kanat oyuncusunun TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a kiralanması konusunda anlaşma sağlandı. 

A Spor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da altyapıdan yetişen Yunus Akgün için teknik direktör Fatih Terim bu sezona dair kararını verdi. Deneyimli teknik adam 3 sezondur zaman zaman A takımda şans verdiği genç oyuncuyu düzenli forma giymesi ve gelişmesi adına TFF 1.Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a kiralanmasına onay verdi. Her iki kanatta ve forvet bölgesinde görev yapabilen 20 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde Adana'ya giderek yeni takımına katılması bekleniyor. 

Geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig play-off finalinde penaltılarda Fatih Karagümrük'e kaybederek Süper Lig'e çıkma şansını kaçıran Mavi-Beyazlı ekipte yeni sezonda teknik direktörlük görevine Ümit Özat getirilmişti.

Yunus Akgün geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünde U19 takımında forma giyerken, toplamda 31 maça çıktı ve 13 gol - 10 asistlik performans sergiledi. U19 Elit Ligi'ne tabir-i caizse bir beden büyük gelen 2000 doğumlu hücum oyuncusu, koronavirüs salgını nedeniyle tamamlanmayan U19 Elit Ligi'nde oynadığı maçlarda 10 gol - 9 asist gibi dikkat çeken bir performansa imza attı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0