Bir kez daha Johansen iddiası..


Seri ve Lemina'nın ayrılığının ardından Etebo takviyesini gerçekleştiren Galatasaray'da orta sahada beklenen ikinci transfer gerçekleşmek üzere.. Fulham'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen 29 yaşındaki Stefan Johansen kiralık olarak Galatasaray'a katılabilir! İddianın kaynağı ise İngiliz basını..

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Galatasaray uzun süredir gündemde yer alan Stefan Johansen'in kiralanması için Fulham ile anlaşma sağladı. Kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan Norveçli oyuncunun teknik direktör Scott Parker'ın planlarında yer almaması nedeniyle takımdan ayrılmak istemesi transferin gerçekleşmesine olanak sağlarken, 29 yaşındaki Norveçli oyuncunun, milli takımdan arkadaşları Martin Linnes ve Omar Elabdellaoui'den de bilgi alarak Galatasaray'ın kendisine sunduğu teklifi kabul ettiği iddia edildi.

Haberde ayrıca geçtiğimiz sezon Championship'ten yeniden Premier Lig'e yükselen Fulham'da da teknik heyetin kadro planlamasında yer almayan oyuncunun satın alma opsiyonuyla kiralanmasına sıcak baktığı ve bu transfere izin vereceği belirtildi. Fulham menajeri Scott Parker, önceki gün yaptığı basın toplantısında transfer döneminde takımdan ayrılmak isteyen hiçbir futbolcunun önünü kesmeyeceklerini de belirtti. Galatasaray yönetiminin tecrübeli oyuncunun kiralama bedelini 1 milyon Euro'nun altında tutmayı hedeflediği ve cüzi bir satın alma opsiyonuyla bu transferi gerçekleşmesi bekleniyor. 

Aslen merkez orta saha olmasına rağmen defansif orta sahada da görev yapabilen Norveçli oyuncu, geçtiğimiz sezon Fulham forması altında 36 maçta 1950 dakika sahada kaldı ve 5 asist kaydetti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0