Marcao ve Luyindama'ya yeni sözleşme!


2019 yılının devre arasında Galatasaray'a katılan ve gösterdikleri performansla Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken Marcao - Luyindama ikilisi için teknik direktör Fatih Terim raporunu verdi. Savunmanın değişmez isimleri olan iki oyuncunun 2022 yılında sona erecek sözleşmelerini işaret eden Terim, yönetimden oyuncuların sözleşmelerinin uzatılmasını talep etti. 

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transfer döneminin gözde isimlerinden Marcao ve Luyindama için karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda yönetim, sözleşmeleri 2022 yılında sona erecek iki yıldız stoperin sözleşmelerini uzatmak ve maaşlarında iyileştirmeye gitmek için harekete geçti. Galatasaray önümüzdeki sezon yüksek gelir elde etmeyi düşündüğü iki oyuncusu ile masaya oturacak ve sözleşmelerini uzatmaya çalışacak. Ayrıca bu iki yıldızın maaşlarında iyileştirmeye gidilecek.

Galatasaray yönetimi, iki oyuncuya gelecek muhtemel teklifler karşısında elinin güçlü olmasını istiyor. İngiliz takımlarının gözdesi olan Luyindama ve İtalyan ekiplerinin takibindeki Marcao'nun teklife vereceği cevap merakla bekleniyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0