Alex Telles, Manchester United ile anlaştı!

Galatasaray'ın 2016 yılında Porto'ya sattığı Alex Telles'ten Cimbom'a müjdeli haber var. Dış basında çıkan haberlerde Brezilyalı yıldızın Premier Lig ekiplerinden Manchester United ile 5 yıllık sözleşme üzerinde anlaşma sağladı. 

Porto'da başarılı bir performansa imza atan Brezilyalı sol bek Alex Telles, Manchester United'a gidiyor. RMC Sport'un haberine göre; Manchester United, Alex Telles ile 5 yıllık bir sözleşme üzerinde anlaşmaya vardı. United şimdi Porto ile bonservis bedeli için anlaşmaya çalışacak.

3.3 MİLYON EURO KASAYA GİRECEK 

Galatasaray, 2016 yılında Porto'ya 6.5 milyon euroya Porto'ya sattığı Telles'in sözlemesine bir sonraki satıştan elde edilecek kârın %10'unun alınması maddesini koydurmuştu. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı oyuncunun 40 milyon euro karşılığında İngiltere'ye transferi halinde 3.3 milyon euro kazanacak. 

Galatasaray'daki son gelişmeler ve Neftçi Bakü maçının analizini izlemeyi unutmayın... YouTube kanalımıza abone olarak destek olabilirsiniz! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0