Tübad Turnuvası'na mağlubiyetle başladık!


Yeni sezon hazırlıklarını İstanbul'da sürdüren Galatasaray Doğa Sigorta katıldığı ikinci hazırlık turnuvası olan TÜBAD Turnuvası'nın ilk gününde Fenerbahçe Beko ile karşılaştı. Alex Hamilton'un sakatlığı sebebiyle forma giymediği karşılaşmada Barış Ermiş maç içerisinde sorun yaşayarak kenara gelirken, Galatasaray Doğa Sigorta zaman zaman oyuna ortak olduğu karşılaşmadan 93-81'lik skorla mağlup ayrıldı. 

Maçın başında üç sayı çizgisi dışındaki şutları savunmakta zorlanan ve rakibinin bu alandan üstüste bulduğu basketlerle maça tutuk bir giriş yapan Galatasaray Doğa Sigorta, ilk 10 dakika sonunda 30-21'lik skorla kenara geldi. İkinci çeyrekte savunmada problemler yaşayan ve bir ara 15 sayı geriye düşen Galatasaray Doğa Sigorta ilerleyen sekansta hücumda doğru tercihlerle maça ortak oldu ve soyunma odasına 51-47'lik skorla geride girdi. 

Üçüncü çeyrek iki takım adına oldukça kısır başladı ancak oyunun kalan bölümünde Fenerbahçe Beko hücumda üretkenliğini sürdürerek farkı 10 sayı bareminde tutmayı başararak mücadelenin final periyoduna 73-63 önde girdi. Oyunun son bölümünde de kontrolü elden bırakmayan Fenerbahçe Beko karşısında bir türlü geri dönüşü sağlayamayan Galatasaray Doğa Sigorta karşılaşmadan 93-81'lik skorla mağlup ayrıldı. 

Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri turnuvanın üçüncülük maçında 20 Eylül Pazar günü Anadolu Efes ile karşılaşacak. 

Alex Hamilton'un sakatlığı sebebiyle forma giyemediği karşılaşmada Galatasaray Doğa Sigorta adına en skorer isim 16 sayı üreten Brock Motum olurken, 15 sayı üreten Daryl Macon çift hanelere ulaşan bir diğer isim oldu. Fenerbahçe Beko karşısında takım halinde 30 ribaund alan Galatasaray'da bu dağılım 13 savunma - 17 hücum ribaundu olurken, 20 asistlik hücumdaki top paylaşımı dikkat çekti. Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri karşılaşma boyunca toplamda 11 top kaybı yaparken, savunmada da 8 top çalmayla maçı tamamladı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0