Marcao için pazarlıklar başladı!


Galatasaray'da gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin ilgisini çeken ve son olarak İtalyan ekibi Roma'nın teklifte bulunduğu Marcao için iki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor. Başkent ekibi yöneticileri geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelirken, Brezilyalı oyuncu için 10 milyon Euro ve bonuslar içeren bir teklif yaptı.

Hürriyet gazetesi muhabirlerinden Ali Naci Küçük'ün haberine göre; Serie A ekiplerinden Roma'nın Marcao için Galatasaray'a resmi teklif sunduğu ve bu transferde ısrarlı olduğu belirtildi. Daha önce 10 milyon Euro ve bonuslar içeren bir paket sunan Roma, aldığı red cevabının ardından teklifini 13 milyon Euro'ya yükseltti. Sarı-kırmızılı yönetimin ise Brezilyalı futbolcu için en az 15 milyon euro talep ettiği bilgisini verdi. İtalyan kulübü net 15 milyon Euro ödemeyi kabul etmesi halinde Galatasaray cephesi oyuncunun gidişine izin verecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0