Belhanda için karar değişti!

Galatasaray'da satılmasına kesin gözüyle bakılan ve menajerine kulüp bulması söylenilen Faslı orta saha oyuncusu Younes Belhanda sezonun ilk dört maçına müthiş bir giriş yaptı. Eleştirilerin odak noktasındaki yıldız oyuncu gösterdiği performansla teknik heyetten alkış alırken, kendisi hakkında "kesin satılacak" kararı değişmek üzere! 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; gitti - gidiyor derken Belhanda yeniden Galatasaray’ın kahramanı oldu. Sarı-Kırmızılı kulüpteki kariyeri boyunca, çoğu zaman agresif davranışlarıyla gündemdeydi. Yeri geldi taraftarla küfürleşti, yeri geldi rakipleriyle kavga etti. En son kulüp başkanı Mustafa Cengiz, “4 oyuncu bizi çok yordu” dediğinde, Belhanda da bunlardan biriydi. Artık herkes satılacağı günü iple çekerken, ondan hiç vazgeçmeyen, en kötü günlerinde bile oynatmaya devam eden biri vardı; o da Fatih Terim’in ta kendisiydi. Tecrübeli hoca, ısrarının ödülünü de aldı.

Hajduk Split maçında oyuna girer girmez maçın kilidini açan ve takımı ateşleyen Belhanda, Terim’in bu sezonki oyun sisteminde çok kilit bir yere sahip. Bu gelişmelerden sonra yönetimin Belhanda’yı satması pek kolay görünmüyor. Hatta Faslı yıldızın 3 milyon 300 bin Euro olan maaşında ciddi bir indirime gidip yeni kontrat imzalaması da seçenekler arasında.

Eski Açık'ın yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin detaylı taktik analizini yaptı. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0