Marcao'nun satışına Terim'den veto!

İsmi bir süredir transferde Roma'yla anılan Galatasaray'ın başarılı savunmacısı Marcao gösterdiği performansla alkış alırken, Brezilyalı stoperin satışını teknik direktör Fatih Terim veto etti. Deneyimli teknik adam 15 milyon Euro'yu az bulurken, Marcao'yu satmaya sıcak bakmadığını yönetime bildirdi.  

Bu sezon müthiş bir performans sergileyen, son Hajduk Split mücadelesinde ise kariyerinin en iyi maçlarından birini çıkaran Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao, teknik direktör Fatih Terim'in 1 numaralı gözdesi haline geldi. Roma'nın 15 milyon Euro'luk teklifini kabul etmeye hazırlanan yönetim, bu gelişme sonrası bekleme kararı aldı. Fatih hoca son basın toplantısında, "Marcao için bu rakamlar az" diyerek, transferi veto ettiğini kamuoyu ile paylaşmış oldu. Hem Marcao'da hem de Belhanda'da yaşanan yükseliş, satış konusunda sıkıntı yaşayan yönetimin elini kolunu bağladı.

BABEL'İN DE GİTMEYE NİYETİ YOK
Bu arada Sarı-Kırmızılı kulüpte yıllık 2.5 milyon Euro'ya oynayan Ryan Babel'in de bir yere gitme niyeti yok. Şu ana kadar gelen teklifleri düşük bulduğu için geri çeviren 33 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla Süper Lig'de şampiyonluk yaşamak ve Avrupa kupalarında mücadele etmek istiyor.

Eski Açık'ın yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin detaylı taktik analizini yaptı. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0