Bulgar basınından Ivanov iddiası..

Transfer çalışmalarını da sürdüren Galatasaray'da gündeme sürpriz bir isim geldi. Bulgar basını konu ile ilgili yazdığı haberde önemli bilgilere yer verdi. Buna göre forvet hattına bir takviye yapmak isteyen sarı kırmızılıların, geleceğe yatırım olarak gördüğü o isim için Fenerbahçe ve Beşiktaş ile ezeli rekabete başladığı kaydedildi. 

Sportlive.bg'de Galatasaray'ın transfer harekatına ilişkin yazılan yazıda Levski Sofya forveti Stanislav Ivanov'un kariyerine Türkiye'de devam etme olasılığı çok yüksek olduğu iddia edildi. Yıldız futbolcu, şimdiye dek Almanya'dan 2 teklif aldı.Ayrıca, Türk takımlarından da teklif aldı. Ancak, Almanların teklifleri reddedilecek. Bunun nedeni, Almanya'dan gelen teklifin '2 ligden' gelmiş olması. Oyuncu, kategori olarak burada yer almak istemiyor. 

TERİM ÇOK İSTİYOR
Galatasaray'ın uzun süredir Ivanov'un peşinde olduğu biliniyor ve scoutlar tarafından izleniyor. Bununla beraber Fatih Terim de oyuncuyu çok istiyor. Terim'in, rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da peşinde olduğu bilinen Ivanov konusunda elini çabuk tutacağı belirtiliyor. Gelecek adına oldukça umut veren bu futbolcunun transferini Terim riske atmayacak. Levski Sofya yönetimi, Ivanov transferinin bu hafta içerisinde tamamlanacağını umuyor. Bununla beraber, CSKA 1948 ile oynanacak karşılaşma oyuncunun Levski'deki son maçı olabilir. 

STANISLAV IVANOV KİMDİR?
 16 Nisan 1999 tarihinde Bulgaristan'ın Gabrovo şehrinde dünyaya gelen Stanislav Ivanov, kanat forvet olarak görev alıyor. Çift ayaklı olması nedeniyle her iki kanatta da görev alabilen Ivanov, şimdiye dek 73 müsabakada rol aldı ve 12 gol 13 asistle oynadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0