Sami Khedira gündeme geldi!

Galatasaray'da uzun süredir gündemin ilk sırasında yer alan orta saha transferi konusunda İtalyan basını sürpriz bir ismi gündeme getirdi. Juventus teknik direktörü Pirlo'nun gelecek planlarında yer almayan ve serbest kalması beklenen Alman defansif orta saha oyuncusu Sami Khedira'nın ismi Galatasaray ile anılmaya başlandı. 

İtalya'da yayın yapan Il Giornale'nin haberine göre; Juventus ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Sami Khedira, kariyerini Türkiye'de sürdürebilir. Galatasaray, orta saha transferi adına birçok opsiyon üzerinde çalışmalarına devam ederken Khedira'nın da ayrılma durumunu yakından takip ediyor. Juventus'un yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen Alman oyuncunun, sözleşmesinin feshedilmesi gündemde. Oyuncunun İtalyan devi ile olan sözleşmesi, önümüzdeki sezonun sonunda bitecek ancak takımın yeni teknik direktörü Pirlo, yıldız oyuncuyu kadroda düşünmüyor. Bu nedenle takımdan ayrılmaya oldukça sıcak bakan Khedira, kendisine rekabetçi yeni bir takım arıyor. Tecrübeli oyuncu menajerler vasıtasıyla Galatasaray'a önerilirken, teknik direktör Fatih Terim kurmaylarıyla Khedira'nın son durumu hakkında rapor hazırlamalarını belirtti.

Stuttgart altyapısından yetişen Khedira, 2010'da 14 milyon Euro karşılığında Real Madrid'e transfer olmuş sonrasında ise 2015'te bedelsiz olarak Juventus'un yolunu tutmuştu. Alman Milli Takımı'nın 2010'lu yıllardaki başarısının en önemli mimarlarından olan Khedira, toplam 77 kez giydiği milli formayla 7 de gole imza atmıştı. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0