Terim'den uyarı: Önce Hajduk'u eleyelim, derbi sonra..


Gaziantep, Bakü, Başakşehir..
Galatasaray ligin ilk bölümünde oynadığı 3 maçtan galibiyetle ayrılmasının yanı sıra iyi futbolla da rakiplerine mesaj verirken kalan 2 maçtan (Hajduk Split ve Fenerbahçe) kayıpsız ayrılmanın hesaplarını yapıyor. Teknik direktör Fatih Terim ise, zorlu fikstürde yara almamak için oyuncularının maksimum kontrasyonla oynamaları konusunda uyarılarda bulundu. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray sezona oldukça yoğun bir tempoda başladı. Gaziantep maçıyla ligdeki ilk maçına çıkan Aslan perşembe günü Avrupa macerasına start verdi ve kardeş ülke Azerbaycan'ın Neftçi ekibi ile kozlarını paylaştı. Siyah-Beyazlılar'ı 3-1 geçerek tur atlayan Aslan çok zorlu ve kritik bir haftaya girdi. Dün akşam son şampiyon Başakşehir'i 2-0'la geçen Cim Bom, perşembe günü UEFA Avrupa Ligi 3. Tur maçında Hırvat ekibi Hajduk Split'le kapışacak. Galatasaray hafta sonu, Pazar günü, ise dev derbide Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Yani Aslan bir haftada 3 mücadeleye çıkacak. 

TERİM TAKIMINI UYARDI

Teknik direktör Fatih Terim yoğun fikstürden kayıpsız çıkmaları halinde rahat nefes alacaklarını düşünüyor. Öte yandan tecrübeli hoca, namağlup devam eden öğrencilerini de uyarmayı ihmal etmedi. Deneyimli çalıştırıcı şimdiden Fenerbahçe maçını düşünmemeleri gerektiğini, önce Avrupa'daki Hajduk Split sınavına odaklanmaları gerektiğini vurguladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0