Derbide ilk onbirler belli oldu!

Süper Lig'de haftanın en önemli maçı olan Galatasaray - Fenerbahçe maçının başlamasına dakikalar kala iki takımın ilk 11'i belli oldu. Galatasaray'da sakatlıkları sebebiyle Fernando Muslera, Marcelo Saracchi ve Emre Akbaba forma giyemezken; Fenerbahçe'de yeni transferlerden Mbwana Samatta derbiye yedek kulübesinde başlayacak! 

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim derbiye ideal onbiriyle çıkmayı tercih etti. Deneyimli teknik adam Marcelo Saracchi'nin yokluğunda savunmanın solunda Martin Linnes'e şans tanırken, seyircisiz oynanacak olan derbiye Fatih Öztürk - Omar Elabdellaoui, Marcao, Luyindama, Martin Linnes - Taylan Antalyalı, Younes Belhanda, Emre Kılınç - Arda Turan, Sofiane Feghouli ve Radamel Falcao onbiriyle başlayacak. Son haftalardaki form grafiğiyle dikkat çeken Mbaye Diagne'nin yanı sıra Ryan Babel, Ömer Bayram gibi isimler teknik direktör Fatih Terim'in hamle oyuncusu olarak kulübede görev bekleyecek.

Fenerbahçe'de teknik direktör Erol Bulut ise kariyerindeki ilk derbiye ideal kadrosuna yakın bir ilk 11 tercihiyle çıkacak. Konuk ekip mücadeleye Altay Bayındır - Gökhan Gönül, Marcel Tisserand, Mauricio Lemos, Caner Erkin - Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Jose Sosa - Mame Thiam, Deniz Türüç ve Enner Valencia ilk onbiriyle başlayacak. Yeni transferlerden Mert Hakan Yandaş ve Mbwana Samatta derbide yedek kulübesinde görev bekleyecek.

Eski Açık'ın yeni bölümünde editörlerimiz Galatasaray ve Fenerbahçe'nin detaylı taktik analizini yaptı. YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0