Emre Kılınç'ın durumu ciddi değil!

Emre Kılınç
Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK'yı 3-1 ile geçen Galatasaray'da yeni transfer Emre Kılınç attığı gol ve performansıyla göz doldururken yaşadığı sakatlıkla korkuttu. Karşılaşmanın son bölümünde sakatlanarak oyundan çıkan başarılı oyuncunun durumu da belli oldu. Emre'nin ciddi bir sorununun olmadığı öğrenildi. 

Galatasaray'ın yeni transferi Emre Kılınç, Gaziantep FK karşılaşmasına ilk 11'de çıkarken gösterdiği performansla beğeni topladı. Başarılı oyuncu 28. dakikada farkı 2'ye çıkaran golü de kaydederken sarı-kırmızılı formayla ilk golünü de atmış oldu. Emre Kılınç maçın 80. dakikasında sakatlanarak oyundan çıkarak herkesi korkuturken yıldız ismin durumu belli oldu. Habertürk'ün haberine göre; Gaziantep maçını tamamlayamayan Emre Kılınç'ın, sadece bacağına kramp girdiği ve durumunun ciddi olmadığı öğrenildi.

Emre Kılınç'ın Gaziantep maçındaki performansı:


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0