Galatasaray'da Etebo, Avrupa Ligi kadrosunda!

UEFA Avrupa Ligi'nde 2. ön eleme turunda Neftçi Bakü ile karşılaşacak olan Galatasaray'ın Avrupa Ligi listesi açıklanırken 6 isim kadroda kendisine yer bulmadı. Galatasaray'da Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Ozornwafor, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan, UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almadı.

Hafta içinde Neftçi Bakü ile UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçına çıkacak olan Galatasaray'ın kadrosu belli oldu. Sarı-kırmızılılar UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda kullanacağı kadroyua UEFA'ya bildirirken 6 isim kadroda yer almadı. Galatasaray'da Ahmet Çalık, Emre Taşdemir, Ozornwafor, Emre Akbaba, Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan, UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almadı. Sarı-kırmızılılarda yeni transferlerden Kerem Aktürkoğlu ve Oğulcan Çağlayan, Süper Lig'in ilk haftasında oynanan Gaziantep maçında da kadroya alınmamıştı. 

ETEBO AVRUPA LİGİ KADROSUNDA 
Galatasaray'ın yeni transferi olan Oghenekaro Etebo, Avrupa Ligi kadrosunda yer aldı. Sarı-kırmızılıların genç ismi Ali Yavuz Kol da kadroda kendisine yer buldu. 

Yeni bir Ostersunds veya Tromso faciası olur mu? Eski Açık'ın yeni bölümünü izlemeyi unutmayın... ↓↓


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0