Fatih Öztürk kalede güven verdi..

Fernando Muslera’nın sakatlığında kadroya katılan yeni transfer Fatih Öztürk, son oynanılan Hatayspor mücadelesinde yaptığı kritik kurtarışlar ile olumlu sinyaller verdi. Tecrübeli file bekçisinin hazır görüntüsü teknik heyeti memnun ederken, Uruguaylı yıldız isim dönene kadar Fatih’in birinci kaleci olarak eldivenleri takacağı öğrenildi. Geçtiğimiz sezon Muslera'nın sakatlanmasının ardından performansıyla eleştirilen Okan Kocuk ise yeni sezona da yedek olarak başlayacak.

Teknik direktör Fatih Terim, Hatay karşısında kalede sadece Fatih Öztürk'e şans verirken, Okan Kocuk'un ısınmaya bile gitmemesi sezona Fatih'le başlanacağı mesajı olarak algılandı. Koronavirüs salgını nedeniyle lige verilen aranın ardından Süper Lig'de oynanılan Çaykur Rizespor karşılaşmasında rakibinin darbesi sonrasında ayağı iki yerden kırılarak sezonun son 8 maçında görev yapamayan Fernando Muslera’nın sezonun ikinci yarısında takıma dönmesi bekleniyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0