Göztepe dört isim için harekete geçti!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da diğer taraftan da takımdan ayrılacak isimlerin belli olmasının ardından bu isimler kendilerine kulüp arıyor. Teknik direktör Fatih Terim'in planlarında yer almayan isimlerden 4'üne, Süper Lig ekibi Göztepe talip oldu. Başkanlar arası görüşme önümüzdeki günlerde gerçekleşecek! 

Yeni Asır gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in planları arasında yer almayan Jimmy Durmaz, Şener Özbayraklı, Yunus Akgün ve Jesse Sekidika için Göztepe yönetimi harekete geçti. Göztepe başkanı Mehmet Sepil önümüzdeki günlerde Mustafa Cengiz ile birebir görüşerek oyuncuların transferi konusunda kolaylık sağlanmasını isteyecek. Galatasaray yönetimi de teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği ve ayrılmasına onay verdiği isimlerin takımdan ayrılmalarına sıcak bakıyor. 

Jimmy Durmaz'ı listenin ilk sırasına yazan İzmir ekibi, savunmanın sağ tarafına da Şener Özbayraklı takviyesini gerçekleştirmek için çalışıyor. İki oyuncuyu bonservisiyle isteyen Göztepe, kanatlarda görev yapan Yunus Akgün ve Jesse Sekidika'yı da oynatma garantisiyle kiralamak istiyor.

Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0