Fatih Terim, Gaziantep maçı 11'ini belirledi

Süper Lig'in ilk haftasında Gaziantep FK'yı konuk edecek olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim karşılaşmanın ilk 11'ini büyük ölçüde belirledi. Terim'in yeni transferlerden Arda Turan'a forvet arkasında şans vermesi beklenirken kaleci tercihi ise Fatih Öztürk olacak. 

Sporx'in haberine göre; Galatasaray'ın Gaziantep karşısındaki ilk 11'i hazır. Sağlam bir kamp dönemi geçiren ve adeta Florya'da yatıp kalkan Arda Turan'a özel bir görev verilecek. Teknik Direktör Fatih Terim, Hatay ile yapılan hazırlık maçında gol atan Arda'ya, Atletico Madrid'de çok uyumlu olduğu Radamel Falcao ile yakın oynatmak istiyor. Bu nedenle Arda'ya 10 numaralı pozisyon emanet edilecek.

ORTA SAHA TAYLAN'DA

Aslan'da en çok merak edilen mevkii olan ön liberoda forma Taylan Antalyalı'nın olacak. Taylan'ın yanında Belhanda ya da Ömer'in oynaması bekleniyor. Sarı-kırmızılılarda Fatih Öztürk, Omar Elabdelloui ve Emre Kılınç ilk kez resmi maçta görev alacak.

DEFANSTA AS İSİMLER

Defans hattı Omar, Luyindama, Marcao ve Saracchi ile tamamlanacak. İleride ise Feghouli, Arda, Emre Kılınç ve Falcao görev yapacak.

HAMLE OYUNCULARI

Hamle oyuncuları arasında ise yeni transfer Etebo'nun dışında Ryan Donk, Oğulcan Çağlayan, Ryan Babel, Ali Yavuz Kol, Kerem Aktüroglu ve Mbaye Diagne bulunacak. Falcao gol yükünü çekmeye çalışacak

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0