Fred: Manchester United'da kalmak istiyorum.

Galatasaray'ın orta saha transferi için gündeminde yer alan isimlerden olan Manchester United'ın Brezilyalı yıldızı Fred'den önemli açıklamalar geldi. 27 yaşındaki yıldız oyuncu takımdan ayrılmak istemediğini söyledi ve transfer iddialarını yalanladı. 

Ajax'tan Van de Beek transferi sonrası kiralık olarak gidebileceği iddiaları çıkan Fred, böyle düşünmüyor. İngiliz ekibinden ayrılmak istemediğini söyleyen Fred itiraflarda bulundu.  Fred - Galatasaray eksenli haber kaleme alınırken, 27 yaşındaki oyuncu, "Burada kalmak istiyorum. İsteğim bu yönde" dedi.

Fred ayrıca, "Buradan gitmek istemiyorum. Her zaman dediğim gibi, bu takım için önemli bir oyuncu olmayı ve kupalar kazanmayı hedefliyorum. Orta sahaya yapılan Van de Beek transferi daha güçlendiğimiz anlamına geliyor, bu durum hepimiz için iyi. Bu sezon daha çok oyuncuya ihtiyacımız olacak. Zorlu bir takvim bizi bekliyor. Büyük bir kulüpte oynuyorsanız, her zaman rekabet vardır. Buna alışığım, MANU'ya geldiğim ilk günden beri böyleydi. Takım olarak iyi yoldayız, yakında kupalar da gelecek" sözlerini kullandı

Galatasaray haberleri için tıklayın!
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0