Fatih Terim'den Etebo için özel talep!

etebo
Galatasaray'ın Stoke City'den kiraladığı Oghenekaro Etebo, Başakşehir karşılaşmasında sarı-kırmızılı formayı ilk kez giyerken Fatih Terim Nijeryalı oyuncu için özel bir çalışma programı istedi. Terim, Etebo için Scott Piri ile görüştü. 

Galatasaray formasını ilk kez Başakşehir maçının ikinci yarısında giyen Oghenekaro Etebo, performansıyla iyi bir giriş yaptı. Savunmada ve hücumda fiziksel olarak eksik gözüken Nijeryalı futbolcunun, fiziksel olarak da takım seviyesinin çok altında olduğu görüldü. Fatih Terim'in isteğiyle, ABD'li kondisyoner Scott Piri, Etebo için özel bir çalışma programı hazırladı. Genç oyuncu bir süre bu program doğrultusunda çalışacak ve ilk 11'de görev kısa süreli görev alacak.

Galatasaray'da Belhanda ile Marcao konusunda son gelişmeler ve Başakşehir maçı analizi Eski Açık'ı izlemeyi ve YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0