Galatasaray'da Belhanda şov!

Younes Belhanda
Süper Lig'e Gaziantep ve Başakşehir galibiyetleriyle başlayan Galatasaray'da Younes Belhanda performansıyla şov yapıyor. Sarı-kırmızılılarda Başakşehir karşısında farkı 2'ye yükselten golü kaydeden Belhanda, 2 hafta sonunda ligin en değerli oyuncusu olarak dikkat çekti. 

Galatasaray, Süper Lig'e 2'de 2 yaparak başlarken takımdan gönderilmesi gündemde olan Younes Belhanda gösterdiği performansla beğeni topladı. Başakşehir maçında enfes bir gole imza atan Belhanda, attığı golün dışında maç boyu performansıyla da şov yaptı. Son iki maçta 180 dakika sahada kalan Belhanda, %90.4'lük pas isabetiyle de zirveye çıktı. 30 yaşındaki orta saha performansıyla Fatih Terim'in gözdesi oldu. Belhanda'nın böyle devam etmesi durumunda sezona damga vuracağı konuşulmaya başlandı. WhoScored'in verilerine göre Süper Lig'de ilk 2 haftanın en değerli oyuncusu 8,22 puanla Younes Belhanda oldu. 

👊 Younes Belhanda, Galatasaray'dan ayrılacak mı? Belhanda konusunda son gelişmeler ve Başakşehir maçı analizi için Eski Açık'ı izlemeyi ve YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0