Florya'nın yeni lideri Arda Turan!

Galatasaray'da uzun bir süre gündemi meşgul eden ve 9 yıl aradan sonra Florya'ya dönen Arda Turan yeni sezonda kaptanlık bandını koluna takarken, teknik direktör Fatih Terim'in hem saha içerisinde hem de saha dışında güvendiği isimlerin başında gelen Turan hocasının yüzünü kara çıkartmamakta kararlı.. 33 yaşındaki yıldız oyuncu hazırlık döneminde gösterdiği performansla dikkat çekti. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; 9 sene sonra döndüğü Galatasaray’da performansıyla göz dolduran Arda Turan, gününün büyük bölümünü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde geçiriyor. Son 6 aylık periyotta boşta olmasına rağmen özel çalışmalar yapan ve fizik olarak fit duruma gelen 33 yaşındaki futbolcu, Fatih hocanın kendisine verdiği kaptanlık pazubandının hakkını veriyor. Yerli-yabancı tüm arkadaşlarıyla yakından ilgilenen Arda, izin günlerinde bile mutlaka Florya’ya uğruyor, salonda ekstra çalışmalar gerçekleştiriyor. Yıldız futbolcunun en büyük hedefi, maç eksiğini kapatıp özlenen Arda Turan’ı herkese göstermek..

📺 Arda Turan'ın Hatayspor maçındaki performansı ve Galatasaray'ın transfer gündemine dair değerlendirmeleri izlemeyi unutmayın! ↧↧


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0