Luyindama sezon öncesi Piri'ye emanet..

Geçtiğimiz sezon milli takımda çapraz bağ sakatlığı yaşayarak sezonu kapatan Christian Luyindama yeni sezon öncesinde Galatasaray'ın en büyük transferlerinden birisi olacak.. Yıldız savunmacının fiziksel olarak teknik heyetten tam not almasına karşın, hazırlık maçlarındaki performansı soru işaretleri yarattı. Teknik direktör Fatih Terim, sezonun başlamasına kısa bir süre kala Luyindama'nın performans antrenörü Scott Piri'yle özel olarak çalışmasını istedi.

Kongo milli takımında geçen sezon yaşadığı çapraz bağ sakatlığı sebebiyle uzun bir süre sahalardan uzak kalan ve bireysel çalışmalarını sürdüren Luyindama, yeni sezon öncesinde hazırlık kampının tamamında takımla birlikte çalıştı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu son olarak Hatayspor karşısında hazırlık maçında iyi bir görüntü çizmeyince, teknik direktör Fatih Terim yeni sezonun başlamasına kısa bir süre Amerikalı antrenör Scott Piri'nin yıldız stoperle çalışmasını istedi. Oyuncunun fiziksel olarak daha iyi bir konuma gelmesi için program hazırlayan Piri, taktik çalışmaların ardından hem sahada hem de salonda özel çalışmalar gerçekleştiriyor.

📺 Galatasaray - Hatayspor maçı özeti ve Galatasaray'ın transfer gündemine dair değerlendirmeleri izlemeyi unutmayın! ↧↧


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0