Galatasaray Doğa Sigorta, Gloria Cup'ta mücadele verecek

Yeni sezon için transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray'ın sahne alacağı ilk turnuva belli oldu.  Galatasaray Doğa Sigorta, EuroLeague devleriyle birlikte Gloria Cup'ta sahneye çıkacak. 

Son yıllarda sezon öncesi hazırlık turnuvaları arasında ülkemizde düzenlenen en prestijli turnuvalardan biri olan Gloria Cup 2020‘de yer alacak takımlar ve maç programı belli oldu. Galatasaray Doğa Sigorta'nın da katılacağı Gloria Cup'a Anadolu Efes, CSKA Moskova, Fenerbahçe Beko gibi devler de katılıyor. 

Turnuvanın birinci ayağında Galatasaray Doğa Sigorta'nın yanı sıra Anadolu Efes, Bahçeşehir Koleji, BC Dnipro takımları yer alacak. İki ayaklı turnuvanın birinci ayağı 2 Eylül Çarşamba ile 6 Eylül Pazar günü arasında, ikinci ayak ise 8 Eylül Pazartesi 13 Eylül Pazar günü arasında oynanacak olan maçlarla tamamlanacak. Karşılaşmalar DSmart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Antalya'daki kamp kadromuzda şu basketbolcularımız yer alacak:
Göksenin Köksal, Yiğit Arslan, Barış Ermiş, RJ Hunter, Darly Macon, Alex Hamilton, Brock Motum, Ayberk Olmaz, Ragıp Berke Atar, Eray Erdoğan, Enes Alperen Baytok, Enes Alaybeyoğlu.

Turnuvada Galatasaray'ın programı şu şekilde:
3 Eylül Perşembe | Galatasaray Doğa Sigorta - Anadolu Efes | 20:30
4 Eylül Cuma | Galatasaray Doğa Sigorta- BC Dnipro | 17:30
6 Eylül Pazar | Bahçeşehir Koleji- Galatasaray Doğa Sigorta | 16:00 

📺 Sedat İncesu, YouTube kanalımıza çok önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray'da 15 yıl sonra yaşanan ilk nedir? Yayını izlemeyi unutmayın ↓↓


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0