Rus basınından flaş iddia!

Galatasaray'ın transfer gündeminin ilk sırasında merkez orta sahaya yapılacak takviyeler yer alırken, bir çok oyuncunun adı gündeme geldi. Mario Lemina ve Jean-Michael Seri ile yollarını ayırdıktan sonra bu bölgeye mutlak suretle takviye yapmaya hazırlanan takımımızda son olarak Rusya milli takımının tecrübeli oyuncusu Daler Kuzyaev ismi gündeme geldi! 

Rus basınında yer alan haberlere göre; Zenit ile sözleşmesi sona eren ve kulübünden ayrılan Daler Kuzyaev'in menajeri geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yetkililerle görüştü. Zenit başkanı Alexander Medvedev, tecrübeli oyuncunun sözleşmesini uzatmak istediklerini ancak Galatasaray ve İspanyol kulübü Alaves'in de oyuncuya teklif yaptığını itiraf etti. 2020 yazında kulübüyle sözleşmesi sona eren Kuzyaev'in gelen yeni sözleşme tekliflerini red etmesi ve kariyerinde yeni bir sayfa açmak istemesi bu transfere dair umutların artmasına neden oldu. 

Haberin detaylarında yer verilen bilgilerde ayrıca, Rusya milli takımının Uluslar Ligi'nde bu hafta Sırbistan ve Macaristan ile oynanacak karşılaşmalar için aday kadrosunda yer alan 27 yaşındaki oyuncunun milli takım kampının ardından kararını vereceği ve yeni takımının belli olacağı belirtildi. 

2019-2020 sezonunda Zenit forması giyen Kuzyaev, büyük çoğunluğu rotasyonda ve sonradan oyuna girdiği maçlar olmak üzere tüm sezon boyunca 28 maçta 1250 dakika süre aldı ve 1 gol - 2 asistlik performans sergiledi. Savunmanın önünde ve merkez orta sahada görev yapan Kuzyaev, milli takımda da 21 maçta görev yaptı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0