Galatasaray'da gündem Nakamba!


Transfer döneminin kapanmasına 1 hafta kala Galatasaray'da orta saha için arayışlar devam ediyor. Orta sahaya bir transfer yaparak sezona girmek isteyen Cimbom'da gözler yeniden Aston Villa'dan Marvelous Nakamba'ya döndü. 

Takvim gazetesinin haberine göre; Galatasaray transferde gaza bastı. Sarı-Kırmızılılar'ın Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe derbisinden sonra yönetime transfer mesajı vermişti. Bu mesaj sonrasında harekete geçen yönetim çalışmalarını hızlandırdı. Hedef daha önce de temas kurulan Nakamba.

İNGİLİZLER'LE PAZARLIK SÜRÜYOR

Galatasaray'ın 6 numaraya oynayan Aston Villa'nın Zimbabveli orta saha için yeni bir teklif hazırladığı öğrenildi. Oyuncuyu kiralamak isteyen Galatasaray, İngiliz ekibiyle ile temaslarını sürdürüyor. Transferin 2-3 gün içinde netleşmesi bekleniyor. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de Nakamba ismine oldukça sıcak baktığı ve gelişmeleri yakından takip ettiği öğrenildi.

DİĞER ADAY İSE CAMPUZANO

Marvelous Nakamba bu sezon Aston Villa'da sadece 2 maçta görev aldı. Aston Villa Teknik Direktörü Dean Smith ona lig maçında görev vermedi. Galatasaray'da ön libero Jorman Campuzano da listede.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0