Galatasaray'ın Rangers maçı şifresiz kanalda!


UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu'nda Galatasaray, Rangers'ın konuğu olacakken sarı-kırmızılı taraftarlara maç ilgili müjdeli bir haber geldi. Karşılaşmanın şifresiz kanalda yayınlanmasını isteyen Galatasaray taraftarı hedefine ulaştı ve maçın TEVE 2'den yayınlanacağı açıklandı.

RANGERS-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA? 

UEFA Avrupa Ligi'nde Neftçi Bakü ve Hajduk Split'i eleyerek play-off turuna yükselen Galatasaray, İskoçya'nın köklü ekibi Rangers ile eşleşmişti. 1 Ekim Perşembe günü saat 21.45'te oynanacak olan karşılaşma öncesinde Galatasaray taraftarına şifresiz kanal müjdesi geldi. Rangers-Galatasaray maçının TEVE 2'den şifresiz olarak yayınlanacağı açıklandı.  

RANGERS-GALATASARAY MAÇI TEVE 2'DE

Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu konuya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Futbolseverlerin yoğun talebi sonrası çalışma arkadaşlarımız gerekli görüşmeleri gerçekleştirdi. UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray’ın 1 Ekim’de Rangers ile oynayacağı karşılaşma TEVE 2’de yayınlanacak. Başarılar Galatasaray" ifadelerini kullandı. 

Teve 2 kanalının uydu frekansı...

Uydu Türü: Türksat

Frekans: 12245

Sembol oranı: 275000

Polarizasyon: H-Yatay

FEC: 5/6

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0