Galatasaray'da gündem yeniden Asamoah!

Kwadwo Asamoah
Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken gündeme sürpriz bir isim geldi. Sarı-kırmızılılarda 3 sene önce son dakikada transferi gerçekleşmeyen Kwadwo Asamoah bir kez daha gündeme geldi. 

Orta saha transferinde ilk hamleyi Etebo transferiyle yapan ve Okay Yokuşlu transferinde de sona yaklaşana Galatasaray'da çalışmalar hız kazandı. Sarı-kırmızılılar birçok isimle görüşmleri sürdürürken gündeme sürpriz biri isim de geldi. Gana basınından footballghana.com'da yer alan habere göre Galatasaray, Asamoah için Inter ile görüşmelere başladı. Conte'nin kadroda düşünmediği Asamoah için Galatasaray'ın Inter'e bedelsiz kiralama teklifi yaptığı belirtildi. 

Sol bek, sol açık ve orta sahada görev alabilen Asamoah, 2017 yazında da Galatasaray'ın gündemine gelmişti. Cimbom transfer görüşmelerinde sona yaklaşsa da transfer gerçekleşmemişti. 

📺 Galatasaray'ın yeni transferi Etebo kimdir, Etebo Galatasaray'a faydalı olur mu? YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın, desteğinizi bekliyoruz! ↡↡

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0