Galatasaray'da Jack Wilshere sesleri...

Jack Wilshere
Orta saha için arayışlarını sürdüren ve bu bölgeye bir fırsat transferi yapmak isteyen Galatasaray, İngiltere'de aradığı ismi buldu. Sarı-kırmızılılar West Ham United ile sözleşmesini feshetmeye hazırlanan Jack Wilshere'ı kadrosuna katmaya yakın. 

Savaş Çorlu'nun haberine göre; Orta saha transferi yapmak isteyen Galatasaray yönetimi aradığı oyuncuyu yine İngiltere'de buldu. Son olarak West Ham United forması giyen Wilshere ile yapılan görüşmelerde önemli mesafe kat edildi. Fatih Terim'in onayı dahilinde Şükrü Hanedar ve menajer Willim D'Avilla tarafından yapılan görüşmelerinin olumlu sonuçlanmasının yakın olduğu da haberde yazıldı.

ANLAŞMA 3 YILLIK
Mali şartlarda da anlaşılan yıldız futbolcuya 1 milyon Euro imza parası ödenecek. Öte yandan, 28 yaşındaki oyuncu ilk yıl 1.1, sonraki sezon 2.1 ve sözleşmesinin son senesinde ise 3.1 milyon Euro alacak. Bu transferin gerçekleşmesi için ise Jack Wilshere'ın kulübüyle olan sözleşmesini feshetmesi gerekiyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0