Younes Belhanda satılıyor!

Younes BelhandaGalatasaray, Younes Belhanda için kararını verdi. Sarı-kırmızılı ekip, Faslı yıldızı kesin olarak satma kararı aldı. Belhanda'nın bir kulüp ile görüşmelerini sürdürdüğü ve transferin bitime yakın olduğu iddia edildi.

Asist Analiz'in haberine göre; Galatasaray, 2017 yazından beri sarı-kırmızılı formayı terleten Faslı orta saha Younes Belhanda için kararını verdi. Aslan, disiplinsiz tavırlarıyla sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çeken 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu kesin olarak takımdan gönderme kararı aldı.

Galatasaray’ın Belhanda’nın transferi için bir kulüple görüştüğü ve görüşmelerin son aşamaya geldiği öğrenildi. Faslı yıldızın yakın zamanda satışının gerçekleştirilmesi bekleniyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Belhanda’dan gelecek olan gelir ile 1 adet scout transferi ve 1 tane de fırsat transferi yapmayı planlıyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0