Gloria Cup | Darly Macon attı, Galatasaray kazandı!

Yeni sezon öncesi Gloria Cup'a katılan Galatasaray Doğa Sigorta, turnuvadaki üçüncü maçında Bahçeşehir Koleji ile karşı karşıya geldi. Yenilmez Armada'da yeni transferler çok etkili bir oyun ortaya koyarken Cimbom parkeden 92-81'lik skorla galip ayrıldı. 

Maçın ilk çeyreği başa baş bir mücadeleye sahne olurken Bahçeşehir Koleji'nin 26-22'lik üstünlüğü ile tamamlandı. İkinci çeyrekte skor üstünlüğünü ele alan Galatasaray soyunma odasına 49-47 önde girdi. Üçüncü çeyrekle birlikte farkı açan Ertuğrul Erdoğan'ın öğrencileri son periyotta rakibinin geri dönmesine izin vermedi ve parkeden 92-81 galip ayrıldı. Bu sonuçla Galatasaray, Gloria Cup'ta ilk turnuvayı 2 galibiyet - 1 yenilgi ile 2. sırada tamamladı.

Galatasaray’da yeni transferler Daryl Macon’ın 21 ve RJ Hunter’ın 17  sayısının yanında Brock Motum 15, Barış Ermiş 11 sayıyla çift hanelerde skor üretti. 

İSTATİSTİKLERİMİZ:
galatasaray istatistik

Galatasaray'ın yeni transferi Johnathan Williams Highlights... Özel içerikler için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın! ↡↡

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0