Hatayspor üç isme talip oldu!

Yeni sezon öncesinde kadrosunu güçlendirmek isteyen Galatasaray'da kadrodan bazı isimlerle yolların ayrılması beklenirken, Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor sezon içerisinde sorun yaşamamak adına kadrosunu tecrübeli isimlerle takviye etmek istiyor. Son olarak Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan hazırlık maçında teknik direktör Fatih Terim ile görüşen Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan, kadroda düşünülmeyen isimlerin durumunu sordu.

A Spor'da yer alan habere göre; geçtiğimiz sezon TFF 1.Lig'i şampiyon olarak tamamlayıp Süper Lig'e yükselen Atakaş Hatayspor transferde hareketli saatler yaşıyor. Bordo-beyazlılar geçtiğimiz sezon Galatasaray'da fazla forma şansı bulamayan ve yeni sezonda teknik direktör Fatih Terim'in planlarında yedek oyuncu olarak yer alan Jesse Sekidika, Jimmy Durmaz ve Emin Bayram'a talip oldu. Teknik direktör Ömer Erdoğan'ın, Galatasaray'ın tecrübeli hocası Fatih Terim'i bizzat arayarak oyuncular hakkında bilgi aldığı iddia edildi.

📺 Galatasaray - Hatayspor maçı özeti ve Galatasaray'ın transfer gündemine dair değerlendirmeleri izlemeyi unutmayın! ↧↧


Galatasaray haberleri için tıklayın! 
Futboldaki son gelişmeler için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0