Marcao için Roma'dan teklif var!

Transfer döneminde kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da savunmanın önemli isimlerinden Marcao ilgi çekmeye devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Atalanta'dan teklif alan Brezilyalı stoper için son olarak Roma'nın devreye girdiği ve bonservisi için 12 milyon Euro teklif ettiği iddia edildi.

Takvim gazetesinde yer alan habere göre; transferde sessiz ve derinden ilerleyen Galatasaray, sürpriz bir teklifle karşı karşıya kaldı. Kadrosuna üst düzey bir stoper arayan İtalyan devi Roma, gösterdiği performansla Avrupalı kulüplerin ilgisini çeken Marcao için transfer teklifinde bulundu. Brezilyalı stoper için teklif edilen bonservis rakamın 12 milyon Euro olduğu öğrenildi ancak rakamı az bulan Galatasaraylı kurmaylar Roma'nın yapmış olduğu bu teklifi kabul etmedi.

Ancak Galatasaray kulübüne yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre iki kulüp arasındaki görüşmeler devam ediyor. Roma'nın teklifi arttırması durumunda transferin gerçekleşme ihtimali var. Galatasaraylı yetkililerin Marcao için istediği rakamın 18-20 milyon Euro arasında olduğu gelen haberler arasında.. Marcao'nun satılması durumunda Galatasaray stoper transferi yapacak. Teknik direktör Fatih Terim'in sisteminde çok önemli bir yeri olan Brezilyalı stoper Marcao, geçen sezon sakatlandıktan sonra yeri doldurulamamıştı.

.

.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0