Avrupa Kupaları'nda sponsor yine Türk Hava Yolları olacak!

2020-21 sezonunda Avrupa'nın iki numaralı kupası olan UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan Galatasaray'ın forma sponsoru belli oldu. Sezon başında Alman araç kiralama şirketi Sixt ile anlaşan Galatasaray, bu sezon Avrupa Kupaları'nda oynayacağı müsabakalarda da Türk Hava Yolları reklamıyla sahaya çıkacak. 

2014-15 sezonundan itibaren Avrupa Kupaları'nda oynadığı karşılaşmalarda Turkish Airlines reklamıyla mücadele eden Galatasaray, bu uygulamasına devam edecek. Bu işbirliğini Türkiye'de ilk kez uygulayan ve yerel turnuvalarda farklı göğüs reklamıyla mücadele eden Galatasaray, yaklaşık 6 yıldır aynı uygulamayı sürdürüyor. Neftçi Bakü karşılaşmasıyla birlikte Avrupa'daki yürüyüşünü sürdürecek olan Sarı-Kırmızılılar, yapılan anlaşma gereğince yurt içi ve yurt dışı tüm seyahatlerini de yine bayrak taşıyıcı havayolu ile gerçekleştirecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0